iPhone 6s

iPhone 6s

Op 9 september heeft Apple de iPhone 6s gepresenteerd. Het is nog even wachten totdat wij allemaal deze nieuwe Smartphone kunnen bestellen. Hieronder hebben wij al een paar aanbieders waar je de iPhone 6s kunt reserveren.

KPN

iPhone 6s bestellen bij KPN - Bestel hier

T-Mobile

iPhone 6s bestellen bij T-Mobile - Bestel hier

Studentmobiel

iPhone 6s bestellen bij Studentmobiel - Bestel hier

01. iPhone 6s 2


Beschrijving van de Apple iPhone 6S

De iPhone 6S is sterker, beter en sneller dan elke voorganger. Hij heeft een verbeterde vingerafdruksensor, beschikt over een betere camera en heeft 3D touch. Hiermee is de iPhone 6S gebruiksvriendelijker dan ooit.

Bouw

De iPhone 6S is de sterkste iPhone ooit. Hij is gemaakt van een nieuw type aluminium dat veel sterker is dan normaal aluminium dat in andere smartphones wordt gebruikt. Verder is de smartphone lekker compact gebleven waardoor hij goed in de hand ligt.

In de homebutton onder het scherm bevindt zich een vingerafdruksensor. Deze werkt supersnel en kan gebruikt worden om de iPhone 6S mee te ontgrendelen. Daarnaast kunt u deze sensor gebruiken om mobiele betalingen mee te beveiligen.

Scherm

Apple heeft in de iPhone 6S een scherm geplaatst dat een formaat heeft van 4,7 inch. Deze display heeft een resolutie van 1334x750 pixel. Het scherm van de iPhone 6S is heel helder en beschikt daarnaast over een prima kleurenweergave. Ook de witbalans is zeer correct en de kijkhoek is ook prima.

De iPhone 6S heeft, gezien deze eigenschappen, één van de beste smartphoneschermen van dit moment. Content wordt superscherp weergegeven. Om een voorbeeld te geven: mails zijn ook in fel zonlicht goed leesbaar.

Besturingssysteem

De iPhone 6S draait op iOS 9, het besturingssysteem voor smartphones en tablets van Apple. Dit besturingssysteem is zeer eenvoudig in gebruik en werkt bovendien ook heel vloeiend. Dit komt omdat Apple zowel de iPhone als iOS zelf heeft ontworpen: de smartphone en het besturingssysteem zijn heel goed op elkaar afgesteld.

In de iPhone 6S zit een nieuwe processor, de 64 bit A9-chipset van Apple, die ervoor zorgt dat apps heel snel opstarten. Daarnaast heeft de smartphone 2 GB werkgeheugen, waardoor het mogelijk is om heel snel tussen verschillende apps te schakelen.

Overige functionaliteiten

In het scherm van de iPhone 6S zit een nieuwe technologie: 3D touch. Deze techniek voelt hoe hard u het scherm indrukt en hierdoor is er extra interactie mogelijk. Zo kunt u op deze manier in de camera-app snel kiezen of u een selfie wilt maken of een gewone foto, om maar een voorbeeld te noemen.

Verder heeft Apple de iPhone 6S uitgerust met een verbeterde camera. Deze maakt foto’s in 12 megapixel. De resultaten hiervan zijn heel detailrijk, scherp en ook onder donkere omstandigheden maakt de iPhone 6S mooie foto’s. Aan de voorkant zit een prima 5-megapixelcamera voor de selfies, die u via 4G supersnel kunt delen.

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6S

  • 4,7 inch IPS LCD display
  • 2GB werkgeheugen
  • 3D touch
  • Vingerafdruksensor
  • 12-megapixelcamera