iPhone 6s Plus

iPhone 6s Plus

Op 9 september heeft Apple de iPhone 6s Plus gepresenteerd. Het is nog even wachten totdat wij allemaal deze nieuwe Smartphone kunnen bestellen. Hieronder hebben wij al een paar aanbieders waar je de iPhone 6s Plus kunt reserveren.

KPN

iPhone 6s Plus bestellen bij KPN - Bestel hier

T-Mobile

iPhone 6s Plus bestellen bij T-Mobile - Bestel hier

Studentmobiel:

iPhone 6s Plus bestellen bij Studentmobiel - Bestel hier

Apple Iphone 6s


Beschrijving van de Apple iPhone 6S Plus

De iPhone 6S Plus is de opvolger van de eerste phablet die Apple ooit maakte, de iPhone 6 Plus. De iPhone 6S Plus is sterker, heeft een betere camera en beschikt over de nieuwe 3D touch-techniek.

Bouw

De iPhone 6S Plus is gemaakt van een sterker type aluminium. Daarmee is hij samen met de gewone iPhone 6S de sterkste smartphone van dit moment. De iPhone 6S Plus is ondertussen nog altijd een slanke, lichte smartphone die prettig in de hand ligt.

Onder het scherm zit een fysieke homebutton. Hierin bevindt zich ook de vingerafdruksensor. Deze kunt u gebruiken om uw smartphone te beveiligen, maar ook om mobiele betalingen mee af te ronden. Deze sensor is sneller en beter dan zijn voorganger.

Scherm

Het scherm van de iPhone 6S Plus heeft een formaat van 5,5 inch en beschikt over een Full HD-resolutie van 1920x1080 pixels. Dit zorgt voor een riante pixeldichtheid van 401 ppi. Wat opvalt is dat het scherm heel helder is en over een uitstekende kleurenweergave beschikt.

Daarnaast heeft het scherm 3D touch. Dit is een techniek waarmee het display ‘voelt’ hoe hard u op het scherm drukt. Dankzij 3D touch zijn er daardoor meer mogelijkheden met de iPhone 6S Plus. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de camera-app dankzij 3D touch sneller bepalen of u een selfie, video of gewone foto wilt maken.

Besturingssysteem

De iPhone 6S Plus draait op iOS 9, de nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem. De hardware en software van de smartphone zijn zeer goed op elkaar afgestemd. Dit betekent dat de batterij, met een riante inhoud van 2915 mAh, minder snel leeg gaat.

Verder houdt dit ook in dat apps bijzonder snel opstarten én dat u dankzij de 2 GB werkgeheugen snel schakelt tussen verschillende apps. Dit zorgt ervoor dat de iPhone 6S Plus één van de prettigste en meest gebruiksvriendelijke smartphones van dit moment is.

Overige functionaliteiten

Apple heeft de iPhone 6S Plus uitgerust met een verbeterde camera. Zijn voorganger maakte nog foto’s in 8 megapixel, maar de 6S Plus doet dit in 12 megapixel. Deze kiekjes zijn heel detailrijk en bovendien werkt de camera-app zeer eenvoudig.

Aan de voorkant zit een verbeterde selfiecamera waarmee u foto’s maakt in 5 megapixel. Voor een front camera is dat heel goed. Selfies zijn mooi en scherp, waardoor ze ideaal zijn om dankzij supersnel 4G-internet te delen via WhatsApp, Facebook of Instagram.

De belangrijkste eigenschappen van de iPhone 6S Plus

  • 5,5 inch IPS LCD Full HD-display
  • 2GB werkgeheugen
  • 3D touch
  • Vingerafdruksensor
  • 12-megapixelcamera