iPhone 6 met sim only; beste keuze

iPhone 6 met sim only; beste keuze

Binnenkort is het eindelijk zover; de iPhone 6 van Apple komt dan op de markt en elke iPhone liefhebber wil deze natuurlijk! Maar is het wel zo slim om de iPhone 6 met een abonnement te nemen? Volgens Mark Visser, beheerder van de sim only vergelijken website Simtop, hangt dit af van je financiele situatie.

Nieuwe Apple TV tot 2015 uitgesteld

Nieuwe Apple TV tot 2015 uitgesteld

Een paar jaar geleden heeft Apple een nieuwe Apple TV voor het laatst uitgebracht. Voorlopig zal Apple niet weer met een nieuwe Apple TV komen. Het zal nog even duren vanwege de onderhandelingen tussen Apple en de kabelmaatschappijen die niet zo soepel zouden verlopen.

Muziekdownload apps door Apple uit de App Store verwijderd

Muziekdownload apps door Apple uit de App Store verwijderd

Meerdere iOS-apps waarmee het mogelijk was om muziek te downloaden zijn door Apple uit de App Store verwijderd. Apple verzocht de ontwikkelaars van deze apps om ze aan te passen. Apple staat het niet langer toe dat de apps een downloadfunctie voor muziek bevatten, hiermee wil het bedrijf muziek-privacy in apps voorkomen.

iPhone 6 krijgt 13 Megapixel camera en betere batterij

iPhone 6 krijgt 13 Megapixel camera en betere batterij

Volgens een betrouwbare bron uit Chinese website krijgt de iPhone 6 een 13-Megapixel camera en een betere batterij. Volgens de Chinese website wordt de iPhone 6 uitgerust met de Sony Exmor IMX220-sensor.

De nieuwe iOS 8.

De nieuwe iOS 8.

Apple heeft zojuist op de WWDC 2014, iOS 8 gepresenteerd. Het uiterlijk zal er uit zien zoals iOS7, alleen iOS 8 zal aanzienlijke meer nieuwe functies krijgen.

Apple biedt livestream WWDC 2014 keynote aan

Apple biedt livestream WWDC 2014 keynote aan

De WWDC 2014 keynote van maandag 2 juni is door iedereen te volgen via een livestream. Dat heeft Apple onlangs bekendgemaakt. Je kunt de livestream bekijken via je Windows-pc (met QuickTime 7), Mac en iPhone, iPad en iPod touch met Safari, maar ook via de Apple TV middels een speciaal kanaal. De keynote begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. Apple kondigde eerder al aan dat ook de openingspresentatie voor ontwikkelaars en de Apple Design Awards via een livestream bekeken kunnen worden. Hieronder lees je hoe je op de hoogte blijft en waar je de livestream vindt! Apple spreekt in de aankondiging van 'exciting announcements'. Verwacht wordt dat Apple iOS 8 zal introduceren waarin vooral kleine verbeteringen hun opwachting zullen maken. Daarnaast wordt ook de opvolger van OS X Mavericks verwacht, die OS X 10.10 Syrah zou gaan heten. Het nieuwe besturingssysteem voor de Mac zou een grote metamorfose krijgen en daarmee meer gaan lijken op iOS 7. Verder gaan er geruchten over nieuwe Macs en een automatiseringsplatform voor het bedienen van je lampen, gordijnen en andere apparaten.

Foto toont achterkant van de iPhone 6

Foto toont achterkant van de iPhone 6

Vandaag is er een foto op gedoken van wat mogelijk de nieuwe iPhone 6 zou moeten zijn. Het blijft nog steeds een raadsel hoe de iPhone 6 er nou precies uit zou komen te zien. Meer info volgt z.s.m.

Apple kondigt livestream voor WWDC 2014 keynote aan

Apple kondigt livestream voor WWDC 2014 keynote aan

Vandaag heeft Apple bekendgemaakt dat de keynote van de WWDC 2014 LIVE gestreamd zal worden. Wat de link precies is weten we nog niet precies... Dus hou onze website in de gaten. De WWDC keynote wordt gehouden op 2 juni om 19:00u Nederlandse tijd.